Kraantje Lek luidt de winter in met de betoverende ‘Kraantje Lek Winterlodge’

0
Ingezonden foto Kraantje Lek.
Ingezonden foto Kraantje Lek.

In januari van dit jaar begon een nieuw hoofdstuk voor Kraantje Lek als onderdeel van de Spinning Group en met dit nieuwe hoofdstuk komen grootse plannen voor de geliefde ‘Oase van Overveen’. Na een uitermate succesvol zomerseizoen, waarin het team de unieke charme van deze plek ontdekte en de (vaste) gasten verwelkomde, staat er nu iets bijzonders te gebeuren: de winter staat voor de deur en Kraantje Lek is klaar om te schitteren.

Introducing: Kraantje Lek Winterlodge
Afgelopen vrijdag werd het nieuwe winterconcept gelanceerd: de Kraantje Lek Winterlodge. Het charmante Tuighuis, gelegen naast de speeltuin, heeft een warme metamorfose ondergaan. Hoogtepunt van deze vernieuwing? Een knusse open haard die de plek omtovert tot dé ultieme winterse ontsnapping. Hier kunnen gasten wegzakken in comfortabele leren banken, omgeven door een warm bamboeplafond en sfeervolle schapenvachten, met het knisperende haardvuur op de achtergrond. Het voelt alsof je op skivakantie bent, maar dan gewoon in Overveen.

Winterse verwennerij voor jong en oud
Eigenaar Michael Kras ziet het als een fantastische kans om bezoekers van alle leeftijden aan te trekken. “Er zijn maar weinig plekken in de regio waar je zo lekker kunt ontspannen bij een open haard,” zegt hij enthousiast. Terwijl kinderen zich uitleven in de naastgelegen speeltuin, kunnen ouders genieten van een verwarmende glühwein in de intieme ambiance van de Winterlodge.

Een gastronomisch avontuur
Kraantje Lek verwent haar gasten met een nieuwe winterse menukaart. Onze befaamde kaasfondue, volledig in lijn met ons winterconcept, is dit seizoen ook verkrijgbaar in een borrelkaasfondue variant. Beide fondues kunnen naar wens worden verrijkt met verfijnde smaken zoals truffel en blauwe kaas, voor een extra winterse twist. Verder biedt de uitgebreide kaart klassieke gerechten met een moderne twist. Denk aan romige pompoensoep, truffel tagliatelle, hertenbiefstuk en een verrassende pannenkoek met wildstoof. Proef de winter.

Jouw winterbestemming voor elke gelegenheid
Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een winterfeest of een gezellige borrel bij de haard, de Kraantje Lek Winterlodge biedt de ideale locatie. De lodge is zelfs te huur voor privéfeesten, compleet met winterbarbecue en sfeervolle winterdecoratie. Speciaal voor de liefhebbers van onze Black Bastards BBQ’s heeft de chef een winterbarbecue samengesteld.

Elke dag geopend voor ultieme winterervaring
Vanaf de herfstvakantie 26/10 is Kraantje Lek Winterlodge zeven dagen per week geopend vanaf 09:00 uur voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Keuken open vanaf 10:30 uur. (M.u.v. afgehuurde evenementen.)

 

 

 

 

 

 



Ondersteun Haarlem updates met een kleine financiële bijdrage, maandelijks of éénmalig:


Geef een reactie